Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد صبح سه شنبه در مراسم افتتاح همزمان ۶۹۶ پروژه بهداشتی در سراسر کشور که با حضور وزیر بهداشت در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از کادر درمان به ویژه کادر درمان استان یزد، گفت: در این مدت شاهد تلاش‌های بی دریغ کادر درمان از پزشکان تا کادر خدمات و پشتیبانی در بیمارستان‌ها بودیم که شایسته تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین از مردم، بازاری‌ها و روحانیون جهادی که در همه صحنه‌های مقابله با کرونا حضور داشتند و از کفن و دفن بیماران قربانی کرونا تا مواسات و رسیدگی به آسیب دیدگان کرونا را مورد رسیدگی کردند، قدردانی کرد.

امام جمعه یزد ادامه داد: در این دوران اعجاز‌های بزرگی از خداوند متعال دیدیم که در فکر آدمی نمی‌گنجد و این شرایط نشان داد که همه چیز در ید قدرت الهی است و حیات و ممات انسان‌ها همه تحت اراده خداست.

او تصریح کرد: انسان و اعضا جوارح آن، همه به انسان درس خداشناسی می‌دهد و رموز آفرینش را برای انسان به نمایش می‌گذارد و پزشکان ما با توجه به اینکه مدام با اعضا و جوارح انسان سر و کار دارند و از نزدیک معجزات خلقت را مشاهده می‌کنند، هر کدام می‌توانند یک مبلغ توحید و یک معلم تربیتی برای هدایت انسان‌ها به سمت خدا باشند.

آیت الله ناصری اظهار داشت: ویروس کرونا که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست، کل دنیا را به هم ریخت و تحولات و جنبش‌های بسیاری در جهان ایجاد کرد که این عظمت خدا را می‌رساند و همه ما باید از این ویروس درس‌های بزرگ اجتماعی، معرفتی، معنوی، اقتصادی، جامعه شناسی و انسانی بگیریم.

او افزود: این ویروس به همه ما درس خداشناسی داد و به انسان‌ها نشان داد که خدا چگونه می‌تواند سال‌ها انسان و جوارح آن را در صحت و سلامت نگه دارد و اگر اراده کند، حیات انسان را حفظ کند و اگر نخواهد، با یک ویروس ریز او را از پا در بیاورد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود از مسئولان حوزه بهداشت و درمان خواست: برای آینده زندگی بشر از هم اکنون برنامه داشته باشند تا هم سلامت انسان حفظ شود و هم انسان‌ها در مسیر کمال و قرب الهی قرار گیرند.

آیت الله ناصری تاکید کرد: پزشکان و کادر درمان ما یک نیت پاک و الهی در حال فعالیت هستند و خداوند متعال روحیه بشردوستی را در نهاد آن‌ها قرار داده و امیدواریم با تلاش‌های آن‌ها و همراهی مردم، شاهد ریشه کنی بیماری منحوس کرونا باشیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس مشکلات اقتصادی کادر درمان انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟