Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: پرهیز از بی‌تفاوتی نسبت به انحرافات اجتماعی بزرگ‌ترین درس نهضت عاشورا است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم راشد یزدی در ویژه‌برنامه تبلیغی-مذهبی دهه اول محرم که شب گذشته ساعتی بعد از نماز مغرب و عشاء با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صحن جامع رضوی حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد، به بررسی موضوع نقش سیدالشهدا(ع) در هدایت انسان‌ها پرداخت و بیان کرد: آن حضرت در نخستین روز ورود به کربلا خطبه‌ای خواندند و در آن خطبه مرگ در راه خدا را بزرگ‌ترین سعادت و زندگی با ظالم را بزرگ‌ترین ننگ معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز کرد: یکی از راه‌های پی بردن به شخصیت انسان‌ها «زبان» است. شخصیت هرکسی در پشت زبان او پنهان شده است. وقتی فردی صحبت می‌کند می‌توان به محتوای فکری و عقیدتی او پی برد.
سخنران حرم رضوی افزود: کسی که می‌خواهد در نزد مردم عزیز و محترم باشد باید از زبان خود مراقبت کند و بر اساس عقل و منطق حرف بزند. یکی دیگر از نشانه‌های شخصیت انسان قلم اوست. قلم و نوشته‌های هرکسی نیز می‌تواند معرف شخصیت او باشد.
وی بیان کرد: قلم جوشش تفکر و درونیات انسان است. برای پی بردن به شخصیت امیرالمؤمنین(ع) مطالعه کتاب نهج‌البلاغه بسیار مؤثرتر از کتاب‌هایی است که دیگران در مدح و ثنای آن حضرت نوشته‌اند. چراکه مطالب این کتاب جوشیده از تفکر آن حضرت است.
راشد یزدی افزود: با مروری بر خطبه‌ها و گفته‌های سیدالشهدا(ع) در جریان قیام عاشورا می‌توان به هدف آن حضرت از قیام علیه خلافت بنی‌امیه پی برد. همان‌طور که گفته شد گفته‌های هر فرد معرف خوبی برای شخصیت او است.
وی اضافه کرد: بعد از نامه‌نگاری مردم کوفه به سیدالشهدا(ع) و دعوت از ایشان برای آمدن به کوفه، بسیاری با امام همراه شدند تا بعد از به خلافت رسیدن ایشان جایگاهی در دستگاه خلافت پیدا کنند و در کنار امام به نام و نانی برسند. ولی امام حسین(ع) در خطبه‌ای که در بدو ورود به سرزمین کربلا خواندند اعلام کردند که این راه به شهادت ختم می‌شود.
خطیب حرم مطهر رضوی افزود: قیام سیدالشهدا(ع) به ما نشان می‌دهد که نباید نسبت به انحرافاتی که در جامعه اسلامی به وجود می‌آید، بی‌تفاوت باشیم. بی‌تفاوتی نسبت به انحرافات اجتماعی گناه بزرگی است. کسی که غیرت دینی دارد در برابر ناله مظلوم و نعره ظالم ساکت نمی‌نشیند و به تأسی از سیدالشهدا(ع) همواره مدافع حق و دشمن باطل است.
منبع: آستان نیوز انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عاشورا حرم رضوی سیدالشهدا ع بزرگ ترین آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» نوشته غزاله بزرگ زاده به زودی توسط نشر روزگار منتشر و در نماشیگاه کتاب تهران می‌شود. این رمان دارای داستان های فرعی از چند راوی در بازه های مختلف است.

شخصیت اصلی این رمان دختری است که حادثه‌ای کابوس‌ها ورنج‌های گذشته را برای او زنده می‌کند. دختری که سرگردان است برای رمزگشایی از گذشته و اتفاقاتی که رنگ و بویی تازه به خود گرفته‌اند، او را در مسیری تازه و چالشی قرار می‌دهند.شخصیت‌های فرعی خواسته و ناخواسته پایشان به زندگی کاراکتر اصلی داستان کشیده می شود و حتی گاه راوی داستان می‌شوند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

با بدنی لرزان و لک‌لک‌کنان جلو رفتم، تا رسیدم به آخرین قدمی که برای اولین‌بار پرهیبی تنها را دیدم. سرتاپا خیس عرق بودم. در حالی‌که عرق از چهره‌ام می‌چکید، با بدنی لرزان و کلهای که به سختی بر گردنم بند بود، به دور و بر نگاه کردم. همه‌جا را همان درختان کاج پهن و قطور، نارون و بید مجنون پر کرده بودند و شعله‌های مرتعش بر آنها سایه میانداختند. سرم را بالا گرفتم و شاخه‌های درهم تنیده‌ی درختان بالای سرم سقفی درست کرده بودند و از فضای خالی میانِ شاخه‌ها آسمان را دیدم که سیاه و صاف بود و چند ستاره که گویی به من چشمک میزدند.

کد خبر 6093871 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • آماده سازی کتیبه‌های دست نویس ایوان های صحن انقلاب و آزادی ویژه دهه کرامت