Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از دستگیری فردی خبر داد که با جعل هویت و در پوشش فردی ذی‌نفوذ در حوزه کنکور به بهانه فروش سوالات کنکور از داوطلبان کلاهبرداری می‌کرد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به بیان ترفند دیگری از سودجویی کلاهبرداران در فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: در پرونده جدیدی که با عنوان کلاهبرداری از داوطلبان کنکور سراسری پیگیری شد، مشخص شد فردی سودجو در پوشش استفاده از نام و اعتبار افرادی که سمت اجرایی در سازمان سنجش یا مؤسسات و آموزشگاه‌های کنکور داشتند با جعل عنوان و هویت آنها اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: در این پرونده، جوانی با جعل صفحه‌ای به نام یکی از مؤسسات رسمی کنکور و معرفی خود به عنوان شخص مهمی با مهندسی اجتماعی و طراحی گرافیکی دقیق، ادعای فروش سؤالات کنکور سراسری را داشت.

او آنقدر دقیق عمل کرده بود که دفترچه سؤالات را به گونه‌ای طراحی کرده بود که هشدارهای مندرج روی دفترچه کنکور این باور را به ذهن مخاطب متبادر می‌کرد که حتما دفترچه سؤالات کنکور اصلی است. حتی به این مساله توجه کرده بود که هشدارهای لازم در مورد شیوع کرونا نیز روی دفترچه نقش بسته باشد.

وی ادامه داد: این فرد با جعل عنوان و هویت و با صفحه‌ای به نام برند و یک موسسه معروف در ۳ استان کشور که از نظر مختصات جغرافیایی نیز با هم متفاوت بودند، اقدام به فروش سؤالات جعلی کنکور می‌کرد.

سرهنگ پاشایی گفت: خوشبختانه این فرد در مدت کوتاهی شناسایی و دستگیر شد. البته چند نفر سؤالات هر درس را با مبالغی از یک تا ۶ میلیون تومان از وی خریداری کرده بودند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: متهم از شماره حساب‌های اجاره‌ای و سیم‌کارت‌های متعلق به دیگران استفاده می‌کرد تا مورد شناسایی قرار نگیرد اما پلیس فتا توانست با اشراف اطلاعاتی در فضای مجازی خیلی سریع او را در یکی از استان‌های مرکزی کشور شناسایی و دستگیر کند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با آگاهی بیشتر مردم، امسال درصد پرونده‌های مرتبط با کلاهبرداری در حوزه کنکور کمتر از گذشته شده است، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از پرونده‌هایی که در روزهای اخیر پلیس فتا پیگیری کرده به واسطه معرفی و همکاری مردم بوده است.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: کنکور پلیس فتا سازمان سنجش فروش سوالات کنکور معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کلید اولیه سؤالات کنکور 1403 + لینک سایت sanjesh.org
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر